Ebook Kisah Benar Menjadi Jutawan Internet dengan Pantas

Irfan Khairi dan komputer peribadi beliau yang pertama untuk menjalankan perniagaan internet

Kisah seorang anak muda menjadi jutawan internet dalam masa 2 tahun dengan hanya bekerja dari rumah merupakan sebuah kisah benar. Beliau hanya menggunakan sebuah laptop yang dibayar secara ansuran dan talian internet, mencapai status jutawan dari kosong dalam masa yang singkat.

Anda boleh menjadikan beliau sebagai inspirasi untuk menjadi jutawan internet dengan hanya bekerja dari rumah. Beliau telah berkongsi perjalanan beliau mendapat keuntungan 1 juta pertama dalam ebook beliau 9 dari 10 Solopreneur ke Entrepreneur menjadi Globalpreneur. Beliau telah menubuhkan syarikat IrfanKhairi Sdn Bhd dalam menyediakan perkhidmatan latihan perniagaan internet kepada beribu-ribu bakal usahawan dan usahawan sedia ada di Malaysia dan Dubai.

Tiada apa yang mustahil untuk mencapai impian menjadi jutawan internet dalam masa yang singkat dari keselesaan rumah. Anda boleh menukar hobi atau kemahiran anda menjadi sumber pendapatan yang lumayan. Ini telah dilakukan oleh jutawan internet yang dimaksudkan iaitu saudara Irfan Khairi. Beliau hanya menggunakan kemahiran beliau dalam perkhidmatan merekabentuk logo dan menghasilkan pendapatan sehingga menjadi jutawan internet dengan hanya melakukan hobi beliau dalam bidang design. Anda juga mempunyai minat dan kemahiran yang boleh menjadi sumber pendapatan lumayan dengan syarat mempunyai ilmu.

Dapatkan ebook beliau bertajuk 9 dari 10 Solopreneur ke Entrepreneur menjadi Globalpreneur untuk memberikan inspirasi kepada anda untuk menjadi jutawan internet.

>>>KLIK DI SINI UNTUK DAPATKAN EBOOK<<<

Please share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *